Naast duizenden nieuwsgierigen waren gisteren ook enkele demonstranten aanwezig op de allereerste commerciële Drone Expo in Los Angeles. Een groep van anti-drone fanaten had zich verzameld met als doel de beurs te verstoren en hun stem te laten horen. .

Drone Expo 2014

Gisteren op 12-13-14 vond in Downtown Los Angeles in de Sports Arena de allereerste editie plaats van Drone Expo, een bijeenkomst over drones met interessante lezingen, boeiende workshops en talloze mogelijkheden om andere mensen uit de drone-industrie te treffen.

Demonstranten

Totaal onverwacht verschenen er ook anti-drones-fanaten op de Drone Expo om hun stem te laten horen. Compleet uitgerust met spandoeken verstoorde een groep van 6 tot 10 demonstranten een lezing van Austin Blue. De groep anti-drone fanaten scandeerde leuzen als "Shame on you Austin Blue" en "Hands up don’t drone". Op de spandoeken waren teksten te lezen als "DRONE FREE LAPD", "CHILD KILLER", "DRONES KILL".

Politie

Uiteindelijk slaagde de politie erin om de demonstranten de Sports Arena uit te zetten, maar zelfs op verzoek van de LAPD wilden de demonstranten hun protest niet staken.

Succes

Buiten deze opmerkelijke gebeurtenis was de eerste editie van de Drone Expo een groot succes. Duizenden geïnteresseerden waren ooggetuige van demonstraties van de nieuwste DJI Inspire 1 en bekeken talloze stands met interessante exposanten uit de drone wereld.

2 Reacties

  1. Paul

    Echt triest...

  2. Erik040

    Die mensen snappen 't echt niet!

Plaats een reactie