Drones.nl informeerde je eerder al over de 1e editie van 'The Unmanned Systems Expo' (TUSExpo), die plaats vindt van 4 tot en met 6 februari 2015 in het World Forum Den Haag. Naast de vakbeurs, waar geinteresseerden de laatste ontwikkelingen op het gebied van UAV's kunnen bekijken, organiseert TUSExpo tijdens de beurs ook een conferentie met vooraanstaande sprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid. TUSExpo heeft nu onthult wie deze gastsprekers zijn!.

Doug Davis (Northrop Grumman)

Doug Davis is werkzaam als Director of Airworthiness and Civil Air Navigation Service Organization (CANSO) bij Northrop Grumman. Northrop Grumman is een Amerikaans bedrijf uit Denver, Colorado, gespecialiseerd in defensie, lucht- en ruimtevaart. Davis komt namens de International Civil Aviation Organization (UASSG), afdeling Unmanned Aircraft Systems Study Group (UASSG) een presentatie geven op de TUSExpo. Hij behandelt de uitdagingen in de integratie van Remotely Piloted Air Systems (RPAS) in het wereldwijd gebruikte luchtvaart mananagement systeem.

Francois Leroy (Liquid Robotics)

Francois Leroy is werkzaam bij Liquid Robotics, een Amerikaans bedrijf uit Sunnyvale, Californië, en gespecialiseerd in de verzameling van allerlei oceaan data. Liquid Robotics bestudeert de oceaan aandachtig met behulp van 'seo-going robots' voor o.a. olie- en gasmaatschappijen. Leroy vertelt over de toepassing van deze zee-robots in de bescherming van beschermde gebieden in de oceaan. Een voorbeeld daarvan is de Wave Glider; een robot die jarenlang op autonome basis de oceaan kan analyseren en beschermen.

Toeganskaarten

Tot en met 28 januari 2015 kun je je gratis inschrijven voor de TUSExpo 2015 vakbeurs. Aan deelname aan de conferentie zijn kosten verbonden. In de tarieven wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere bezoekers en studenten. Scoor nu alvast je Early Bird ticket (t/m 26 december 2014). Website TUSExpo: www.tusexpo.com

0 Reacties

    Plaats een reactie