Het is bijna tijd voor de zesde editie van de Drone Awards, waarbij Drones.nl prijzen uitreikt voor de beste dronevideo's van het afgelopen jaar. Vanaf vandaag is het mogelijk om je eigen video, of die van iemand anders in te sturen voor deelname. De genomineerde video's worden op 1 november 2019 bekend gemaakt.

Drone Awards

Jaarlijks worden er veel prachtige video's gemaakt met behulp van drones en dat is natuurlijk erg gaaf! Sinds 2014 organiseert DRONES.nl een competitie waarbij de beste dronevideo's worden beloond met een heuse Drone Award.

Stuur nu je dronevideo in voor de Drone Awards 2019!

Luchtfotografie en Racing

Er worden video's genomineerd in twee verschillende categorieën kennende: 'Luchtfotografie' en 'Racing'. In de luchtfotografie wordt er veelal gefilmd met drones zoals de DJI en Yuneec modellen die beschikken over een hoge camera kwaliteit. In Racing gaat het tussen de snelle racemonsters die veelal zelf gebouwd zijn. Dit kunnen video's zijn waarbij de drones freestyle vliegen, over een parcours razen of zelfs binnen vliegen.

Stuur nu je dronevideo in voor de Drone Awards 2019!

Stuur je dronevideo in

Heb jij een vette dronevideo gemaakt, of heb jij er één gezien waarvan jij vindt dat deze een award verdient? Ga dan voor 31 oktober 2019 naar DroneAwards.nl en stuur een YouTube of Vimeo link in en wie weet wordt deze wel genomineerd voor een award. De genomineerde video's worden op 1 november 2019 bekend gemaakt waarna de gehele maand november gestemd kan worden.

0 Reacties

    Plaats een reactie