Het Canadese Draganfly gaat starten met dronebezorging coronavirusvaccins in Texas. Met name het platteland komt hierbij aan bod.

DJI heeft een nieuwe actiecamera gepresenteerd: DJI Action 3. De opvolger van de DJ Action 2 keert terug naar een klassiek, maar robuust design. Dat is goed nieuws voor (extreme) sporters en andere actieliefhebbers.

4K 120 FPS

De DJI Action 3 is een krachtige actiecamera en neemt video op in 4K Ultra HD met 120 frames per seconden. Met Quick-Release wissel je gemakkelijk tussen horizontaal en verticaal opnemen. Snelheid, gemak en robuustheid staan centraal. De boodschap is duidelijk: beweeg je veel, dan is de Action 3 een must.

Design

De DJI Action 3 heeft een klassiek en strak design, vergelijkbaar met dat van een GoPro camera. De behuizing komt hierdoor een stuk minder fragiel over dan die van de Action 2. Wat ons betreft een goede keuze.

Dual Touch Screens

Wil je midden in de actie wat instellingen wijzigen, dan komen de twee touchscreens goed van pas. Bijna de volledige achterkant van de DJI Action 3 bestaat uit een touchscreen. Het touchscreen aan de voorkant is een heel stuk kleiner.

Formaten en geheugen

De DJI Action 3 support naast JPEG ook het RAW-formaat. Zo kun je je actievolle kiekjes optimaal nabewerken. De DJI Action 3 ondersteunt MicroSD kaarten tot 256GB.

Waterdicht

Niet bang om nat te worden? De DJI Action 3 camera is tot 16 meter waterdicht. Via een apart verkrijgbare waterproof case kan dit vergroot worden tot maar liefst 60 meter.

Gewicht

Deze DJI Action 3 camera blijft zeer portable. De camera heeft een gewicht van 145 gram. Wij zijn nu al benieuwd hoe een naked versie er uit zou zien.

Accu

Een batterij biedt een opnametijd van ongeveer 135 minuten bij 1080p/30fps en 63 minuten bij 4K/60fps. De oplaadtijd is ongeveer 90 minuten.

Kopen?

De DJI Action 3 is vanaf vandaag te bestellen. Er zijn twee packs te koop: Standard en Adventure. In de Standard Combo zit de DJI Action 3 camera, een accu, een voetstuk, een opzetstuk en een voedingskabel. Deze kost 359-. De Adventure Combo voegt daar nog twee extra batterijen, een speciale battery charge case, en een verlengstok aan toe. De scoor je voor 459-.

Bron: droneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie